De beste vuurwerk merken van de omgeving Gemert

Vuurwerk Laarbeek heeft de beste vuurwerk merken in het assortiment. Ons assortiment staat bekend om de hoge kwaliteit en de diversiteit van het vuurwerk. Zo hebben wij het mooiste kwaliteitsvuurwerk voor liefhebbers, families en vriendengroepen uit Gemert. Ben je nieuwsgierig naar onze vuurwerk merken? Lees dan hieronder meer over de merken. Het beste vuurwerk vind je bij Vuurwerk Laarbeek gevestigd in Tuincentrum De Biezen en ongeveer 5 minuten rijden van Gemert. Kijk snel op onze webshop voor het grootste assortiment kwaliteitsvuurwerk.

evolution fireworks vuurwerk logo

Evolution Fireworks op 5 minuten rijden van Gemert

Vuurwerk van Evolution Fireworks 

De vakmensen van Evolution Fireworks hebben al ruim 33 jaar ervaring in het vuurwerk. De afgelopen jaren is Evolution fireworks sterk gegroeid in naamsbekendheid en staat het bekend om hun kwaliteit. Voor dit merk is er zelfs interesse vanuit België, Duitsland, Frankrijk en Engeland.

 

Het ervaren Evolution team met een passie voor vuurwerk selecteert in China altijd alleen de allerbeste producten. Evolution Fireworks bedenkt vooraf verschillende cakes, boxen en compounds en laten deze maken in China, waarna deze op locatie worden getest en gecontroleerd.

 

Zo waarborgt Evolution Fireworks dat er altijd onderscheidend kwaliteitsvuurwerk wordt geleverd met de allermooiste show,sier en kleureffecten. Ben jij benieuwd naar het kwaliteitsvuurwerk van Evolution Fireworks? Neem dan een kijkje op onze webshop voor alle producten en video’s.

 

Direct naar Evolution Fireworks

proline fireworks vuurwerk logo

Proline vuurwerk op 5 minuten rijden van Gemert

Vuurwerk van Pro-line Fireworks 

Het merk Pro-line Fireworks staat bekend om hun kwaliteit en ervaring in de vuurwerkbranche. Ook is Pro-line erg bekend door hun kenmerkende uitstraling namelijk geel met gevarenbalken. Daar komt vanaf dit jaar verandering in. Pro-line gaat namelijk naar een moderne afbeelding met zwarte accenten en gele gevarenbalken.

 

Pro-line bied een brede collectie van fonteinen, cakes, vuurwerkpakketten, compounds tot vuurpijlen. Proline staat ook bekend om hun kwaliteit. Het vuurwerk bevat mooie effecten in kleur, tempo en sier. Ben jij benieuwd naar de mooie effecten van Pro-line? Kijk dan snel op onze webshop en ga naar de Pro-line vuurwerk pagina voor de Pro-line producten en video’s.

 

Direct naar Proline Fireworks

St8ment vuurwerk logo

St8ment Fireworks

Vuurwerk van St8ment Fireworks

Het merk St8ment Fireworks is nog niet erg bekend onder de vuurwerk liefhebbers. Het is namelijk een vrij nieuw merk. Vorig jaar heeft dit merk het erg goed gedaan en zijn er ook positieve reactie op terug gekomen.

De compounds van St8ment hebben allemaal een opvallende naam, zoals Casa de papel en El Patron waarmee wordt verwezen naar el Chapo. De compounds geven dan een show die kenmerkend is voor de naam. De cakes, boxen en compounds van St8ment zijn allemaal heel verschillend waardoor er een mooie collectie is ontstaan. Ben jij benieuwd naar alle verhalen van St8ment? Neem dan een kijkje op onze webshop en bekijk alle video’s.

 

Direct naar St8ment

asian budget line vuurwerk logo

Asian budget line op 5 minuten rijden van Gemert

Vuurwerk van Asian budget line

Asian budget line is al geruime tijd in ons assortiment. Het is een gewaardeerd product met veel verschil in de compounds. De compounds verschillen vooral in sier en tempo. Kenmerkend aan de Asian budget line is de harde knal! Daarom verkopen wij ook de Asian Thunder bulkpack 48st. van dit merk, omdat deze een extra harde knal geeft! Ben jij benieuwd naar de compounds van de Asian Budget line? Kijk dan op onze webshop en ga naar de asian budget line vuurwerk pagina

 

Direct naar Asian Budget line

Export Feuerwerk Logo Duits vuurwerk

Export Feuerwerk

Vuurwerk Laarbeek is gelegen in de omgeving van Gemert, heeft ook Duits vuurwerk in het assortiment. De vuurwerkspecialisten merkten dat er veel vraag is naar Duits vuurwerk, daarom hebben wij er voor gezorgd dat het nu ook verkrijgbaar is bij Vuurwerk Laarbeek. Hierdoor hoef je niet meer helemaal naar Duitsland, maar kan je gemakkelijk en snel online Duits vuurwerk bestellen. Kenmerkend aan het Duitse vuurwerk is de goede prijskwaliteit verhouding. Je hebt leuke artikelen voor een hele scherpe prijs. Ben jij geïnteresseerd in het Duitse vuurwerk? Kijk dan snel op onze webshop.

 

Direct naar Duits vuurwerk

Veiligheid vuurwerk afsteken

Vuurwerk Laarbeek is een erkend vuurwerk verkooppunt van Vuurwerkcheck en streeft naar veiligheid tijdens oud op nieuw. Hierdoor wordt Vuurwerk Laarbeek ook ondersteund door Vuurwerkcheck. Bij elke bestelling bij ons krijg je een gratis vuurwerkbril, omdat veiligheid voorop staat tijdens oud op nieuw. Be wise, protect your eyes!. Hoe steek je veilig vuurwerk af en waar moet je rekening mee houden?

Wanneer mag je vuurwerk afsteken?

Vuurwerk afsteken mag op 31 december vanaf 18:00 uur tot 1 januari 2:00 uur.